
Теплий салат із кольоровою капустою
Теплий салат із кольоровою капустою – оригінальна вегетаріанська страва для справжніх цінителів здорового способу життя. Завдяки незвичайному поєднанню смаків його можна вважати екзотичним. У процесі запікання капусти в духовці необхідно періодично її помішувати. Замість винного оцту допустимо використовувати яблучний. Даний салат можна подавати як в гарячому, так і холодному вигляді. У першому випадку смак всіх інгредієнтів відчувається сильніше. Холодний, салатик стає більш м'яким і просоченим заправкою. Перед подачею страву можна присипати кунжутним насінням або тертим пармезаном.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Quick Frozen Cauliflower 400g
1 шт.
Onion
1 шт.
Litniy Med Honey 750g
1,5 ст. л.
Dill 70g
1 пучок
Spinach Bunch100g
50 г.
Raisins
1 жменя
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Anri Wine Vinegar 0.85l
3 ст. л.
Roshen Mont Blanc Candies with Crushed Almonds
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Кольорову капусту розібрати на суцвіття. Викласти на деко, скропити оливковою олією, посолити, поперчити і поставити в духовку на 15 хвилин.
02
Цибулю нарізати тонкими півкільцями. Додати до кольорової капусти на деко, перемішати і поставити ще на 10-15 хвилин.
03
Змішати оцет, мед і родзинки. Залишити.
04
Дістати капусту і цибулю, заправити, посолити, поперчити.
05
Додати подрібнений кріп, мигдаль і шпинат. Перемішати і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)