
Салат з макаронами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pantanella Filini Pasta 500g
150 г.
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
300 г.
Packaged Green Peppers
1 шт.
Ukrpole Marinated Cherry Tomatoes 540ml
4 шт.
Chicken Fillet
200 г.
Fresh Greens Mix 100g
пучок
Salt Egypt
за смаком
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Garlic
1 зуб.
Preparation steps
01
Куряче філе відварити. Остудити. Нарізати невеликими шматочками. Викласти в миску. Відставити.
02
Макарони відварити в підсоленій воді. Перейти до овочів. Консервовану кукурудзу звільнити від рідини. Висипати в миску. Зайнятися болгарським перцем і помідорами.
03
Помідори і перець помити. Очистити. Нарізати: помідори - часточками, перець - соломкою. Відправити до кукурудзи.
04
Зелень помити. Посікти. З'єднати з овочами. Часник подрібнити за допомогою пресу. Змішати усі інгредієнти із остиглими макаронами.
05
Додати до макаронів раніше нарізану курку. Посолити. Розмішати. Перед подачею додати майонез.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)