
Апельсинові кекси
Кекси можна назвати окремим видом десертів, а не просто випічкою. Адже хто не любить кекси? Ці круглі, маленькі грудочки тіста можна комбінувати з іншими інгредієнтами, аби урізноманітнити десерт. Наприклад, апельсинові кекси замінять вам сонечко в похмуру погоду, піднімуть настрій своїм ніжним смаком, а також стануть хорошим другом чашці чаю або кави.
Такий кекс легко поміститься в сумочку і зможе порадувати вас в обідню перерву, подарувати вам трохи сонечка, коли, здається, нічого не виходить. А апельсинова цедра освіжить ваші думки і прожене переживання, на місце яких прийде гармонія. Насолоджуйтесь, адже щастя в дрібницях!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Orange
120 г.
Homemade Butter
150 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Dobryk Baking Powder
10 г.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
5 г.
Top Grade Wheat Flour
250 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Preparation steps
01
Апельсин помити, цедру натерти на дрібній тертці (повинно вийти близько 2 столових ложок). Вичавити сік з апельсина. Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця і ще трохи збити.
02
Додати в яєчно-масляну суміш сік і цедру. Всипати просіяне борошно з розпушувачем. Довести тісто до однорідної консистенції.
03
Духовку розігріти до 200. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати кекси близько 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)