
Лимонне печиво
Як можна не любити лимонне печиво? Знайти таку людину просто неможливо, адже всім до душі цей легкий аромат цитруса, розсипчасте пісочне тісто і золотиста хрустка скоринка. Пропонуємо і Вам насолодитися цією простою у приготуванні сонячною лимонною випічкою. Смачне, м'яке, ніжне печиво – те, що потрібно для домашнього чаювання в сімейному колі або прийому гостей. І настрій піднімете, і порадуєте близьких цим маленьким кулінарним шедевром. Після випікання дайте печиву трохи охолонути і присипте (або обваляйте) його в цукровій пудрі. І маленька порада наостанок: щоб випічка залишалася розсипчастою і свіжою, зберігайте її в закритому вигляді.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
240 г
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
7 Flour 1kg
2,5 ст.
Baking Soda 500g
0,5 ч. л.
Aro Powdered Sugar 250g
360 г
Lemon
100 г
Dobryk Baking Powder
0,5 ч. л.
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 175°С. Застелити дека пергаментом.
02
Збити у великій мисці міксером розм'якшене масло з цукровою пудрою.
03
Додати яйце і лимонний сік, збити до пишної маси.
04
Додати борошно, розпушувач, соду і цедру лимона. Збивати на низькій швидкості, щоб все добре змішалося.
05
Викласти тісто на дека порціями по 1 ст. ложці на відстані 5 см один від одного.
06
Випікати 10-12 хвилин, поки печиво не почне злегка підрум'янюватися по краях.
07
Дати охолонути на деках пару хвилин, потім викласти на решітку і повністю охолодити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)