
Шоколадний пудинг
Популярний у всьому світі пудинг часто називають англійською кашею із сокири. І не дивно: його дійсно готують із продуктів, які потрапили під руку. Тому є у цієї страви одна чудова властивість: її практично неможливо зіпсувати. Раніше винахідливі британські господині пекли те, що зараз називають пудингом, із продуктів вчорашньої трапези. Часи дещо змінилися, рецепт вдосконалили, і зараз в нашій свідомості пудинг більше асоціюється із ніжним і повітряним десертом. І тут ми з Вами погодимося: Вашій увазі неперевершений шоколадний пудинг. Щоб мрії стали реальністю, Вам потрібен лише шоколад, цукор і яйця. І вуаля – прекрасне частування до приходу гостей готово.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Auchan Dark Chocolate 72% 100g
160 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
60 г.
Milka Milk Chicolate 90g
60 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Preparation steps
01
Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані. Кубики молочного шоколаду покласти на дно форми. Жовтки відокремити від білків. Жовтки збити з цукром, білки збити в стійку піну.
02
Додати шоколад у жовтки, додати білки і довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 200°C. Вилити яєчно-шоколадну суміш у формочки і поставити в духовку. Запікати пудинг близько 15-20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)