
Слойки з яблуками «Троянди»
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Leaf Frozen Dough
250 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
3 ст. л.
Aro Powdered Sugar 250g
2 ст. л.
Preparation steps
01
Яблука тонко нарізати скибочками, товщиною 2-3 мм.
02
У каструлю налити воду, довести її до кипіння, далі додати цукор.
03
Потім покласти скибочки яблук і варити близько 2-3 хвилин. Зняти каструлю з вогню і відразу злити воду.
04
Тісто тонко розкатати і порізати на смужки шириною 3 см. і довжиною 25-30 см.
05
На кожну смужку тіста покласти 5-7 скибочок яблука. Скибочки повинні заходити одна на одну і виступати за верхній край тіста на 1/3.
06
Потім обережно згорнути смужку з яблуками в трояндочку. Нижні краї загорнути в середину.
07
Деко застелити пергаментним папером і викласти на нього трояндочки.
08
Випікати трояндочки 30 хвилин при температурі 200°C градусів.
09
Готові трояндочки охолодити і посипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)