
Конфітюр із кумкватів
Конфітюр іншими словами можна назвати як джем. Точніше, це його різновид. У конфітюрі рівномірно розподіляються цільні або подрібнені фрукти. У нашому випадку - це кумкват - надзвичайний плід цитрусових рослин, який своїм виглядом трохи нагадує овальний апельсин. Він має легку приємну кислинку, як у деяких видів мандаринок. У ньому дуже багато вітаміну А і С, а також кальцію і магнію. Тому він корисний як для молодого організму для росту, так і для підтримки вже постарілого організму. У переробленому вигляді кумкват зберігає практично всі свої корисні властивості. Тому так і цінуються різні джеми і конфітюри з кумквата.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kumquat
1 кг.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 кг.
Orange
2 шт.
Preparation steps
01
Плоди кумквата розрізати навпіл, вийняти зернятка. Покласти в каструлю, додати цукор і вичавлений з апельсинів сік.
02
Поставити каструлю на вогонь, варити 25 хвилин, помішуючи і знімаючи пінку.
03
Вийняти плоди з сиропу. Варити сироп 20 хвилин на слабкому вогні, знімаючи пінку. Повернути плоди в каструлю, варити 30 хвилин.
04
Простерилізувати банки і кришки. Розлити варення по банках, щільно закрити кришкою. Зберігати в прохолодному місці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)