
Торт "Черемховий"
Всі ми звикли пекти домашні пироги, торти, тістечка, кекси з пшеничного борошна вищого сорту. І не багато хто з нас знає, що існує багато видів, так званого, нетрадиційного борошна. Є гречане, рисове, лляне, мигдальне борошно. Ми ж пропонуємо вам спекти сьогодні торт з черемхового борошна, який так і називається торт "Черемховий". Це дуже цікавий рецепт приготування торту, в якому є свої тонкощі. Торт з черемхового борошна дуже добре підійде для тих людей, які дотримуються дієти. Адже, черемхове борошно в три рази менш калорійне, ніж пшеничне. А ще такий торт відмінно підійде для людей, у яких ослаблений імунітет і нервова система, так як черемхове борошно і в цьому випадку не пасе задніх.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст.
7 Flour 1kg
2,5 ст.
Charivniy Ptah Elite Quail Eggs 30pcs
1 шт.
Dobryk Baking Powder
1/3 ч. л.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 г.
Homemade Butter
80 г.
Auchan Medium Grain Semolina
за смаком
KhMZ Sour Cream 20%
400 г.
Preparation steps
01
Черемхове борошно залити склянкою гарячих вершків, ретельно перемішати.
02
Коли маса набухне, додати 1 ст. цукру, яйце, масло, борошно і розпушувач. Перемішати і вилити на деко, посипане манкою.
03
Випікати 30-40 хвилин при температурі 180°С.
04
Для крему потрібно сметану збити з цукром.
05
Готовий корж розрізати навпіл і намастити коржі кремом.
06
Накрити іншим коржем, змастити кремом.
07
Прикрасити торт за смаком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)