
Яблучний мартіні зі спеціями
До вашої уваги красивий бурштиново-золотистий коктейль. У його основі вермут і кисло-солодкий яблучний сік з тонкою ноткою кориці. Кращим варіантом буде використовувати свіжовичавлений яблучний сік-фреш, хоча підійде і готовий сік. Прикрасити келих можна скибочкам яблука або «сніжним обідком» з цукру. За бажанням в коктейлі частину вермуту можна замінити, наприклад, яблучним шнапсом. Особливо такий коктейль підійде на Новий рік або романтичний вечір до Дня Святого Валентина. Такий коктейль обов'язково повинен бути на будь-якій вечірці для гостей, які не вживають дуже міцні напої. Найбільше яблучний мартіні припаде до смаку жінкам.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cinzano Bianco Vermouth 15% 1l
150 мл.
Nash Sik Apple Juice 200ml
250 мл.
Spice Cinnamon Ground
3 г.
Preparation steps
01
У графині (а краще шейкері) змішати яблучний сік, з вермутом і корицею. Келихи охолодити або наповнити за бажанням льодом. Наповнити келихи коктейлем.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)