
Йогуртовий пиріг з гранатом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Eco Cardamom 6g
5 г.
Packaged Semolina
125 г.
7 Flour 1kg
125 г.
Dobryk Baking Powder
5 г.
Aro Powdered Sugar 250g
150 г.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
150 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
5 г.
Restored Pomegranate Juice 1l
200 мл.
Elite Pomegranate
200 г.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200°C. Змішати манну крупу, кардамон, просіяне борошно, розпушувач і 125 грам пудри. Збити йогурт, яйця і ваніль, потім додати борошняну суміш і перемішати до однорідної консистенції. Гранат розібрати на зерна.
02
Тісто вилити у форму (заповнювати на половину) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 30 хвилин. Сік уварити на половину з пудрою. Змішати сироп із зернами граната і прикрасити пиріг.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)