
Полуниця в клярі
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
125г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200мл
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст.л.
Salt Egypt
щіпка
Strawberries
500г
Aro Powdered Sugar 250g
для прикраси
Preparation steps
01
Просіяти борошно, додати жовток, цукор, сіль, добре перемішати вінчиком.
02
Продовжуючи збивати, повільно влити олію (1 ст.л.) і молоко, до отримання однорідного тіста. Помістити тісто в прохолодне місце на 1 годину.
03
Збити білки і обережно ввести в тісто рухами знизу-вгору.
04
Полуницю помити і викласти на паперовий рушник.
05
Масло розігріти, занурити полуницю в кляр і опустити в киплячу олію. Смажити у фритюрі до золотистого кольору.
06
Вийняти ягоди шумівкою, покласти на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир.
07
Посипати цукровою пудрою і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)