
Груші, припущені у вині зі спеціями
Корисний фруктовий романтичний десерт з алкогольною ноткою - груші, припущені у вині. Вони зможуть «сп’яніти» голову будь-кому, адже мають неймовірний аромат. У процесі приготування груші припускаються у вині з такими спеціями, як мускатний горіх, кориця і гвоздика, а це поєднання з вином, як відомо, дуже вдале. Фактично, це груші, припущені в глінтвейні, а він не просто так завоював величезну популярність. Також при подачі можна прикрасити груші, поливши розтопленим чорним шоколадом або полити сиропом, який залишився після приготування, трохи його попередньо уваривши. І один невеликий нюанс: при підборі вина варто зупинити свій вибір на солодкому десертному вині - цей варіант найкращий.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Pears 200g
2 шт.
Eco Ground Cinnamon
5 г.
Auchan Clove 10g
5 г.
Eco Ground Nutmeg
3 г.
Natkhnennya Cahors Dessert Wine 16% 1L
200 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
40 г.
Preparation steps
01
Грушу помити і обережно очистити. «Хвостики" не відрізати. Вино вилити в невелику каструлю і нагріти.
02
У вино додати цукор і спеції. За «хвостики» опустити груші уа вино. Варити близько 35-40 хвилин. Викласти груші на тарілку (одну на порцію) і подавати (теплою або охолодженою).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)