
Французький салат з рибкою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Avocado 500g
1 шт.
Cherry Mix Tomatoes 300g
8 шт.
Shelled Cedar Nuts
50 г.
Zanetti Grated Hard Cheese Mix 32% 100g
5 ст. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1,5 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Domashniy Doctor Natural Sea Bath Salt 500g
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
4 ст. л.
Deroni Dijon Mustard 200g
1 ст. л.
Garlic
1 зубчик
Preparation steps
01
Рибу порізати на смужки, полити оливковою олією, лимонним соком. Посолити, поперчити і залишити на 20 хвилин маринуватися.
02
Для приготування соусу збити в блендері майонез, тертий сир (2 ст. л.), гірчицю, часник, пропущений через прес, сіль і перець.
03
Кедрові горішки посипати на сковороду (без олії) і обсмажити на слабкому вогні протягом приблизно 5 хвилин.
04
Авокадо очистити від шкірки і кісточки. Нарізати на шматочки. Чері порізати навпіл. Змішати авокадо, чері. Заправити соусом і ретельно перемішати.
05
Викласти на тарілки спочатку овочеву суміш, потім зверху посипати горішками, покласти шматочки риби (можна красиво скрутити) і посипати сиром, який залишився.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)