
Салат "Олів'є" з печінкою
Новорічні свята та інші сімейні торжества, безсумнівно, асоціюються в нашій свідомості з такою ситною закускою як «Олів'є». Ставши нашим старим добрим другом, він не малість встиг набриднути. А як же вдихнути нове життя в цей легендарний салатик? Відповідь очевидна: додати такі інгредієнти, з якими страва не тільки перетвориться зовні і стане більш ефектною на Вашому столі, але й заграє новими, часом навіть несподіваними смаковими нотками. Салат «Олів'є» з печінкою – тому яскравий доказ. Ніжна печінка, вимочена в молоці, а потім обсмажена в маслі, відмінно поєднується з традиційними для цього салату відвареною картоплею і яйцем. Хрустка ріпчаста цибуля додає пікантну свіжість.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pork Liver
200 г.
Packed Onion from 3kg
80 г.
Packed Potatoes
200 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
40 г.
Chicken Egg C0 1pc
5 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
500 мл.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
10 мл.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Печінку замочити в молоці на 2 години. Потім обсмажити на олії, охолодити і нарізати шматочками.
02
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.
03
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Картоплю помити, відварити, охолодити, очистити і нарізати кубиками або скибочками.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)