
Риба в соусі зі шампанського
Ingredients for the recipe
Ingredients
Salt Egypt
за смаком
Delamotte Brut White Champagne 12% 0.75l
300 мл.
Auchan Green Onions Bundle 75g
20 г.
Dobra Ryba Delicate Herring 500g
700 г.
Aro Pickled cucumbers 3l
100 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
50 мл.
Preparation steps
01
Цибулю помити, просушити і дрібно нарізати. Рибу (філе) помити і нарізати на порційні шматки. У сковороду налити шампанське і довести до кипіння. Додати сіль, зелену цибулю та рибне філе. Знову довести до кипіння, включити маленький вогонь, накрити кришкою і тушкувати близько 5-7 хвилин.
02
Огірок нарізати скибочками. Додати до риби і тушкувати ще 5-7 хвилин. Рибу дістати зі сковороди, розкласти на тарілки, а соус продовжувати тушкувати на сильному вогні, поки об'єм не зменшиться в 2-2,5 рази.
03
Вимкнути вогонь і додати до соусу вершки. Добре перемішати соус і подрібнити блендером до однорідного стану. Полити рибу соусом і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)