
Печена яєчня з креветками в сметанному соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
8 шт.
Auchan Сream 30% 200ml
0,25 ст.
Homemade Butter
70 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Peeled Boiled-Frozen Shrimps 31/50
12 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
35 г.
Blandy's Madeira Red Sweet 19% 0.75l
50 г.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 160°С. Формочки для випікання змастити маслом, поставити на деко.
02
У кожен горщик розбити 2 яйця, акуратно не пошкодивши оболонку жовтка. Додати в горщик вершки, посолити і поперчити за смаком.
03
Випікати в духовці 16-20 хвилин поки вершки не загустішають, а білки не стануть непрозорими, дістати із духовки.
04
Поставити на невеликий вогонь сковороду, розтопити вершкове масло, висипати креветки, обсмажити по 3 хвилини з кожного боку. Вилити з сковороди зайву олію, влити мадеру до креветок, постійно змішуючи, тушкувати креветки.
05
Вино має випаруватися, після додати сметану, готувати ще 1 хвилину. Коли сметана стане густою, посолити і поперчити, розкласти готові креветки по горшочкам.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)