
Сирні булочки
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
60 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
100 г.
7 Flour 1kg
500 г.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
5 г.
Akvulya Still Water 2l
700 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
40 г.
Salt Egypt
5 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно приготувати борошняну заварку: змішати борошно і воду в невеликій ємності, помішуючи, на невеликому вогні довести, щоб суміш загусла (буде схожа на крохмальний кисіль). Суміш охолодити.
02
Замісити тісто із зазначених інгредієнтів, додавши борошняну заварку.
03
Залишити тісто на 2 години. Готове тісто замісити, розділити на рівні шматочки - близько 65 грам. Кожен шматочок сформувати у вигляді продовгуватої булочки. Готові булочки викласти на деко, застелене папером для випічки.
04
Сир натерти, яйце збити з молоком. Змастити булочки яйцем і посипати сиром і приправою.
05
Випікати в розігрітій до 200°C градусів духовці близько 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)