
Овочевий суп із фаршем
Ingredients for the recipe
Ingredients
Minced Pork
500 г.
Zucchini
300 г.
Packaged Eggplants
300 г.
Cabbage
250 г.
Pink Tomato in Packing
300 г.
Celery Stalk
300 г.
Carrots
150 г.
Packed Onion from 3kg
150 г.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Akvulya Still Water 2l
2,5 л.
Preparation steps
01
Цибулю очистити від шкірки і дрібно нарізати. Стебла селери також дрібно нарізати.
02
Баклажани і цукіні нарізати невеликими кубиками.
03
Капусту дрібно покришити соломкою.
04
Помідори нарізати невеликими кубиками.
05
Моркву натерти на середній терці.
06
У каструлі, на соняшниковій олії, трохи обсмажити цибулю, додати моркву і теж трохи обсмажити.
07
Потім у каструлю додати баклажани і цукіні й тушкувати хвилин 5.
08
Після чого додати капусту, селеру і помідори і знову залишити тушквати хвилин на 5.
09
Після чого налити в каструлю близько 2,5 літрів води і на невеликому вогні довести до кипіння. Посолити, поперчити.
10
Поки суп доходить до кипіння, скатати з фаршу невеликі кульки або шматочки. Коли суп закипить, додати фарш і залишити варити ще 15 хвилин.
11
Готовий суп подавати, посипавши трохи зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores













 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)