
Сирне печиво із журавлиною
Вирішили побалувати домашніх смачною випічкою? Цей рецепт не обмане Ваші очікування. Родзинка запропонованого сирного печива - начиночка із журавлини. Кислинка цієї дикоростучої ягоди в поєднанні з ніжним сирним тістом подарує Вам яскраві, свіжі смакові відчуття. Крім того, журавлина - неймовірно корисна ягода, сильний природний цілющий засіб. Ця ягода дуже затребувана в кулінарії. З неї готують варення та джеми, напої та соки. Дуже гарна журавлина в якості пікантної приправи до різних страв. А яка журавлина в ролі начинки, Вам належить спробувати, приготувавши це сирне печиво.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cottage Cheese 9%
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
1 шт.
Homemade Butter
70 г.
7 Flour 1kg
140 г.
Cranberries
150 г.
Preparation steps
01
Розм'якшене масло, цукор, жовток і сир перемішати.
02
Додати борошно, замісити тісто. Розкачати завтовшки 0,5 см., вирізати кола і укласти на деко.
03
На кожне коло покласти 3 ягідки журавлини і посипати цукром. Зверху журавлину закрити кружечками тіста.
04
Зверху печиво посипати цукром і випікати при 180°C 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)