
Тефтелі з гречкою
Тефтелі – настільки поширена страва, що присутня практично у всіх кухнях світу під різними назвами. Ситні і апетитні, вони складають гідну конкуренцію звичним котлетам, фрикаделькам, голубцям. Всіма улюблені м'ясні кульки смажать, запікають, тушкують у соусах, готують на пару. Класичний рецепт тефтелей включає м'ясний фарш і рис. Давайте відійдемо від звичних стереотипів. Пропонуємо Вашій увазі тефтелі з гречкою. Оригінальний рецепт настільки Вас здивує, що Ви не раз захочете приготувати цю просту, але дуже смачну страву. Соковитість тефтелям надає наявність лука у фарші. Урізноманітніть блюдо і додайте в тефтелі моркву і дрібно нарубану зелень.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myasnyy Somelye Rabbit Minced
500 г.
Buckwheat
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Top Grade Wheat Flour
за смаком
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
за смаком
Preparation steps
01
Змішати в мисці фарш і яйце. Перемішати.
02
Відварити гречку до напівготовності. Подрібнити цибулю.
03
Додати до суміші фаршу яйця, гречку та цибулю, посолити і поперчити за смаком. Перемішати до однорідної консистенції. Додати 1-2 ст. л. холодної води, для більшої соковитості.
04
Сформувати із суміші кульки, обваляти їх у борошні, обсмажити в олії на розігрітій сковороді.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)