
Сирний пиріг «Чотири сири»
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
8,5 ст. л.
Homemade Butter
3,5 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
3,5 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Cepparo Grana Padano Cheese
2 ст. л.
Sterilgarda Ricotta Cheese 250g
2,5 ст. л.
Cantorel Camembert Geant Cheese 60%
2,5 ст. л.
Igor Blu Sweet Gorgonzola Cheese 48%
50 г.
Auchan Сream 30% 200ml
7 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Змішати в мисці борошно, воду, розм'якшене вершкове масло, 1 яєчний жовток і 1 ч. л. солі. Замісити тісто. Зробити з тіста кулю, загорнути в харчову плівку, прибрати в холодильник на 30 хвилин.
02
М'які сири нарізати невеликими кубиками і роздавити виделкою, решту натерти на тертці, змішати все в мисці. Перемішати.
03
Збити вершки, додати 3 яйця і 1 яєчний жовток, повторно збити суміш. Суміш повинна бути консистенції рідкої сметани.
04
Змастити форму для випікання маслом, тісто дістати з холодильника, розділити його на дві частини, одну частину розкачати і викласти у форму, зверху викласти сирну масу, накрити зверху другою розкатаною частиною тіста.
05
Поставити форму з пирогом в духовку на 40 хвилин, випікати на другій полиці знизу при температурі 180ºС. Пиріг подається теплим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)