Сьомга, запечена з фенхелем і лимоном - Image

Сьомга, запечена з фенхелем і лимоном

Number of servings: 2Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch
Шукаєте оригінальні рецепти запеченої рибки? Тоді Ви за адресою. Приготуйте сьомгу, запечену з фенхелем і лимоном. Для того, щоб вигідно підкреслити делікатний смак жирної, але в теж самий час дуже корисної сьомги, необхідно скропити її лимонним соком в якості маринаду. Лимон, що знаходиться під рибою під час запікання, віддає їй свою цитрусову нотку. Спробуйте урізноманітнити Вашу страву і замість фенхеля використовувати стебла селери. Або посипте сьомгу ароматним міксом із зелених трав. Смак вийде зовсім інший, але при цьому страва буде по-своєму гармонійною.

Ingredients for the recipe

Nature's Way Fennel Seed 480mg 100 capsules
442.00

Nature's Way Fennel Seed 480mg 100 capsules

Ingredients

Piece Salmon

500 г.

Nature's Way Fennel Seed 480mg 100 capsules

1 корінець

Lemon

1 шт.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Нарізати лимон тонкими кружечками.

02

Фенхель дрібно нарізати.

03

У фольгу викласти 2-3 кружечка лимона.

04

На лимон викласти шматок сьомги (товщиною близько 2 см).

05

Посолити і поперчити за смаком.

06

На сьомгу викласти фенхель.

07

Фольгу загорнути, викласти у форму для запікання. Поставити в духовку. Запікати при температурі 180°C протягом 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min