
Рулети з сьомгою в лаваші
Багатьом до душі з'їсти скибочку свіжого хрусткого лаваша замість надокучливого хліба. Ми ж пропонуємо створити з цього борошняного виробу (а саме з дріжджового або тонкого вірменського лаваша) справжній кулінарний шедевр, та такий, що пальчики оближеш як смачно. Рулетики з сьомгою в лаваші Ви зможете приготувати всього за п'ять хвилин і після охолодження подати цю оригінальну закуску до святкового столу або на сімейний обід. Незрівнянне поєднання ніжного вершкового сиру і скибочки копченої сьомги в ароматному лаваші воістину чарівно. Не обійтися і без пучка свіжої зелені і лимонного соку: вони роблять смак рулетиків завершеним і гармонійним. Сьомгу можете замінити будь-якою делікатесною рибою на Ваш смак.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Piece Salmon
200 г
Saint Andre Creme Cheese 200g
250 г
Dill 70g
50 г
Auchan Green Onions Bundle 75g
50 г
Lemon
50 г
Novus Armenian Pita 200g
400 г
Preparation steps
01
Зелень помити, просушити і подрібнити. З лимона вичавити кілька ложок соку. У мисці змішати сир, зелень і лимонний сік.
02
Сьомгу нарізати тонкими пластинками. На лист лаваша тонким шаром нанести сирну масу, а потім викласти пластинки сьомги. Загорнути лаваш рулетом і нарізати на порційні шматочки. Перед подачею трохи охолодити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)