
Багатошаровий салат з волоськими горіхами, яблуками і куркою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
200 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
160 г.
Packed Onion from 3kg
100 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Walnut
80 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
40 г.
Preparation steps
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
02
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Яблука помити і нарізати кубиками або скибочками.
03
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Сир натерти на крупній тертці. Горіхи подрібнити.
04
Інгредієнти викласти шарами в наступній послідовності: курка, цибуля, яйця, сир, яблука, горіхи. Кожен шар необхідно змащувати невеликою кількістю майонезу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)