
Морквяний салат з крабовими паличками
Улюблений усіма крабовий салат має масу різних варіантів приготування. Використання моркви для приготування крабового салату зробить його не тільки смачним і поживним, але і корисним. Адже морква по своєму складу - це просто джерело вітамінів і мінеральних речовин, необхідних для організму людини. Моркву додають сиру, але зустрічаються варіанти приготування і з вареної, і з обсмаженої. Це вже за смаком, хто як любить. Якщо салат здається злегка пріснуватим, то можна додати в нього лимонний сік. Зазвичай всі інгредієнти перемішують, але як варіант, можна укласти в скляні міні-салатниці шарами, вийде дуже красиво - вдалий варіант для святкового столу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Carrots
200 г.
Garlic
10 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
30 г.
Frozen Crab Sticks
150 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Моркву помити і нашаткувати (як для корейської моркви). Крабові палички нарізати соломкою.
02
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)