
Біляші з м'ясом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Milk 2.5% 900g
150 мл.
7 Flour 1kg
2,5 - 3 ст.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
1 пакетик
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Salt Egypt
1/2 ч. л.
Beef Forcemeat
500 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Akvulya Still Water 2l
50 - 60 г.
Spice Allspice Ground
за смаком
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
150 - 200 мл.
Preparation steps
01
Приготувати тісто. Змішати тепле молоко, борошно, яйце, сухі дріжджі, цукор, сіль (1/4 ч. л.). Замісити тісто. Почекати поки тісто збільшиться вдвічі.
02
Тісто розділити на кульки і дати їм піднятися.
03
Ріпчасту цибулю потерти на тертці, змішати з яловичим фаршем, додати сіль, перець, воду. Добре перемішати фарш.
04
Кульки розкатати, покласти всередину фарш і защипнути краї так, щоб середина залишилася відкритою.
05
У сковороді розігріти олію. Викласти біляші на сковороду відкритою стороною вниз.
06
Обсмажити біляші з двох сторін, потім довести під кришкою на маленькому вогні до готовності тіста і фаршу. Біляші з м'ясом готові. Приємного апетиту!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)