
Печиво з айвою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Auchan Vanilla Sugar 8g
за смаком
7 Flour 1kg
300 г
Dobryk Baking Powder
5 г
Auchan Powdered Sugar 200g
250 г
Homemade Butter
60 г
Berryland Sparkling Japanese Quince Fruit Kvass 0.33l
150 г
Lemon
1 шт.
Preparation steps
01
Яйця, ванільний цукор і цукрову пудру ретельно розтерти ложкою до однорідності.. Додати розм'якшене вершкове масло. Лимон помити, цедру натерти на тертці. Додати до яєчної маси цедру та натерту на тертку айву і потроху додавати просіяне борошно, постійно перемішуючи.
02
Із тіста сформувати тонкі "ковбаски" завдовжки близько 8-10 см. Айву, що залишилася, нарізати тонкими скибочками, макнувши кожну скибочку в цукор. Деко змастити вершковим маслом, укласти на нього "ковбаски", кожну злегка розрізавши уздовж ножем. У розріз вкласти скибочку айви і випікати при 150 градусах протягом 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)