
Гарбузовий хліб
Дуже смачний м'який хліб з яскравим помаранчевим кольором. Головне - це вибрати гарбуз з оранжевою м'якоттю і приємним смаком.
Важливо, що цей хліб виходить поживним, смачним і не калорійним.
А ще зі звичайного гарбузового хліба можна зробити смачну булочку. Досить додати трохи цукру, родзинки або цукати - і вуаля! Булочка готова! Такий хліб буде відмінним замінником звичайного хліба, тому, що він поживний, але при цьому не менш смачний. Гарбуз зібрав у собі дуже багато вітамінів, які сприяють зміцненню імунної системи, знімають втому і дратівливість.
Замість гарбузового пюре можна додавати пюре шпинату, моркви або навіть буряків. Таким чином ви тільки урізноманітите цю чудову страву.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
500 г
Baking Soda 500g
5 г
Eco Ground Cinnamon
10 г
Hokkaido Pumpkin
300 г
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Almond Nuts 150g
150 г
Salt Egypt
за смаком
Diamir Tuna in Vegetable Oil 80g
250 мл
Preparation steps
01
Змішати борошно, соду, сіль і корицю у великій мисці.
02
Окремо змішати яйця, масло, подрібнений в блендері варений гарбуз і дроблені горіхи.
03
З'єднати обидві суміші, ретельно перемішуючи до тістоподібного стану.
04
Помістити тісто у форму для випікання і відправити в духовку, розігріту до 175°C градусів, на 45-60 хвилин.
05
Витягти готовий хліб з форми і залишити відкритим на холоді.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)