
Ватрушки
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
250 мл.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
10 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Homemade Butter
100 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
7 Flour 1kg
400-450 г.
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Cottage Cheese 9%
500 г.
KhMZ Sour Cream 20%
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
70-100 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
2 ч. л.
Preparation steps
01
Дріжджі розвести в теплому молоці, додати 1 ст. л. цукру та 150 г. борошна. Перемішати і поставити в тепле місце на 15 хвилин.
02
Потім в опару додати яйця, масло, сіль, цукор, що залишився. Ретельно перемішати.
03
Далі додати борошно, замісити тісто і поставити його в тепле місце на 30 хвилин. Потім тісто потрібно вимісити і знову поставити в тепле місце, дати піднятися.
04
Для начинки кисломолочний сир змішати з 70-100 г. цукру, додати ванільний цукор і сметану. Можна додати родзинки.
05
На деко, вистелене пергаментом викласти невеликі клубочки тіста. Змастити збитим яйцем.
06
У кожному клубочку тіста зробити заглиблення і викласти начинку.
07
Ватрушки випікати 20-25 хвилин при температурі 180°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)