
Тонкий гранатовий пиріг
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
180 г.
Dobryk Baking Powder
7 г.
Homemade Butter
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Elite Pomegranate
120 г.
Restored Pomegranate Juice 1l
100 мл.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
100 г.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
5 г.
Aro Powdered Sugar 250g
100 г.
Lime
50 г.
Preparation steps
01
Гранат розібрати на зерна. Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця (по одному) і ще трохи збити. Просіяти до них борошно і розпушувач.
02
Додати до маси гранатовий сік, йогурт, трохи цедри лайма і знову збити. Духовку розігріти до 180. Тісто вилити у форму (заповнювати на половину) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 25 хвилин.
03
Цукрову пудру змішати з соком лайма і ваніллю. Просочити цим пиріг, зробивши дірочки виделкою. Перед подачею прикрасити пиріг зернами гранату.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)