
Картопляний крем-суп з тофу
Звичайно, скажете ви, такий буденний картопляний суп для нас не дивина. Але наскільки ж він все таки зручна страва, особливо, коли хочеться чого-небудь гаряченького та смачного. Безумовно, використання тофу в крем-супі надасть йому певної родзинки і ви захочете скуштувати його ще не зготувавши повністю. Тофу визнаний одним з найпопулярніших продуктів Китаю та Японії, проте господині інших країн використовують його на своїх кухнях із задоволенням. Крім того, він містить велику кількість білків і часто його називають «м’ясом без кісток». Така корисність та незвичайність даного продукту не може не дивувати. В поєднанні з духмяною картопелькою та букетом запашної зелені, цей компонент робить нашу страву надзвичайно поживною та енергетично наповненою. Тому, якщо бажаєте отримати море позитивних емоцій та масу вітамінів та мінералів – ця страва саме для вас!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
200 г
Onion
20 г
Agropod Tofu
100 г
Homemade Butter
5 г
Gallina Blanca Chicken Broth 10g
20 г
Akvulya Still Water 2l
200 мл
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл
Spice Pepper Mix
2 г
Salt Egypt
за смаком
Parsley 70g
10 г
Preparation steps
01
Картоплю очистити, нарізати і поставити варити. Додати дрібно нарізану цибулю
02
Додати масло, воду, кубик курячого бульйону, сіль і тушкувати 8 до 10 хвилин. Розім'яти в суп тофу.
03
Коли картопля буде м'якою, подрібнити суп у блендері, додати гарячого молока. Подавати посипавши свіжомеленим перцем і зеленню петрушку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)