
Пісна паста в томатному соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
La Pasta Nidi Pasta 400g
300 г.
Squash
1 шт.
Onion
1 шт.
Tomato
1 шт.
Packaged Green Peppers
1 шт.
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Garlic
2 зубчика
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Akvulya Still Water 2l
3 л.
Preparation steps
01
Кабачок нарізати маленькими кубиками. Зварити пасту в 3 л. киплячої води. Макарони повинні залишатися злегка твердими.
02
Цибулю нарізати тонкими півкільцями, солодкий перець - невеликими брусочками. Всі овочі (крім помідора) обсмажити на середньому вогні на оливковій олії кілька хвилин, поки вони не стануть м'якими. Потім додати дрібно нарізані або пропущені через часниковий прес зубчики часнику.
03
Додати в овочі готову пасту і очищені від шкірки подрібнені томати. Всі разом довести до кипіння. Посолити, поперчити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)