
Шарлотка з вишнями і сливами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dried Cherries
300 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
90 г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
7 Flour 1kg
90 г
Dark Plum
3 шт.
Preparation steps
01
Вишню миємо, обережно видаляємо кісточки.
02
З'єднуємо в глибокій мисці яєчні жовтки і цукор. Збиваємо міксером до отримання світлого крему.
03
Всипаємо просіяне пшеничне борошно. Збиваємо тісто міксером до однорідного стану.
04
Окремо збиваємо білки в міцну піну. Вводимо білки в тісто в три прийоми, щоразу обережно вимішуючи тісто лопаткою рухом знизу-вгору.
05
У форму для випічки пирога висипаємо вишні рівномірним шаром.
06
Сливи миємо, нарізаємо тонкими часточками. Розкладаємо часточки слив на вишні і між ними.
07
Заливаємо фрукти тістом.
08
Випікаємо шарлотку в попередньо розігрітій до 180°С духовці 25 хвилин.
09
Охолоджений пиріг перевертаємо на широку тарілку, розрізаємо на порції і подаємо до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)