
Бразильський банановий пиріг
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
150 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
7 Flour 1kg
350 г.
Zarog Kefir 2.5% 870g
200 г.
Dr.Oetker Professional Baking Powder 500g
1 ст. л.
Salt Egypt
1/4 ч. л.
Carmencita Vanilla Extract 150ml
1 ст. л.
Banana
5 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
50 г.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
50 г.
Homemade Butter
90 г.
Eco Ground Cinnamon
1 ч. л.
Salt Egypt
1/2 ч. л.
Preparation steps
01
Для пісочної крихти потрібно змішати борошно, цукор, корицю та 1/2 ч. л. солі. Додати охолоджене вершкове масло, порізане на невеликі кубики. Тісто розтерти руками в крихту, повтавити в холодильник до використання.
02
Для тіста потрібно відокремити білки від жовтків.
03
Білки збити з 1/4 ч. л. солі на великій швидкості до пишної піни.
04
Збиті білки поставити в холодильник. Окремо збити яєчні жовтки і цукор (збивати 8-10 хв.), Додати олію, кефір, ванільний екстракт, просіяне борошно, розпушувач і збиті білки.
05
Акуратно перемішати тісто знизу вгору.
06
Викласти половину тіста у форму, поверх розподілити нарізані банани, посипати пісочною крихтою, залити рештою тіста і знову посипати крихтою.
07
Пиріг випікати 50-60 хвилин при температурі 180-190°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)