
Ахобланко
Для початку надамо вам деяку інформацію про страву ахобланко. Ахобланко - це дуже відомий на території Іспанії холодний суп. У дану страву, як правило, додають такі інгредієнти, як хліб, мелений мигдаль, часник, воду, оливкову олію, сіль і іноді оцет. Але в нашому рецепті оцет ми будемо замінювати лимонним соком. Він додасть потрібну кислинку і аромат, а також додасть страві деяких тонкощів. Крім того, додавання лимона в їжу дає величезну перевагу для вашого організму, так як лимон дуже багатий на вітамін С. Страва має ніжний і незвичайний смак. Спробуйте приготувати ахобланко і ви не пошкодуєте.
Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dr.Schar gluten-free white bread 200g
100 г.
Akvulya Still Water 2l
150 мл.
Almond
70 г.
Garlic
1 зубчик
Grape
120 г.
Salt Egypt
за смаком
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Preparation steps
01
Хліб відокремити від скоринки, залити водою на 10 хвилин.
02
У блендері збити хліб із водою, часник, сіль і лимонний сік. Часом поступово вливати оливкову олію.
03
Холодний суп подавати з виноградом і подрібненим мигдалем.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)