
Терін із курячої печінки з хурмою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Liver
1,5 кг.
Persimmon Korolek
300 г.
Emilio Lustau Solera Reserva Brandy de Jerez 40% 0.7l
100 мл.
Berryland Coffee Carbonated Drink 0.33l
3 ст. л.
Dobryk Gelatin 15g
20 г.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
3 ч. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Хурму почистити від шкірки, нарізати кубиками і протерти через сито.
02
Желатин замочити у воді на 10 хвилин. Додати до желатину бренді і нагріти на водяній бані, при постійному помішуванні до розчинення желатину.
03
Желатин перемішати з хурмою, збити вінчиком і поставити в холодильник на 30 хвилин, регулярно збовтуючи вінчиком і не даючи повністю застигнути.
04
Печінку промити, прибрати плівки, посолити, поперчити і обсмажити на середньому вогні на соняшниковій олії по 5-6 хвилин c кожного боку. Готову печінку полити бальзамічним оцетом.
05
Прямокутну форму для кексу застелити харчовою плівкою. Викласти в середину половину печінки, потім желе і знову печінку.
06
Полити страву жиром зі сковороди, закрити плівкою і поставити в холодильник на 3 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)