
Жюльєн з білих грибів
Ingredients for the recipe
Ingredients
Frozen Penni Bun Mushrooms
500 г.
Onion
150 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
150 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Homemade Butter
60 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
250 мл.
7 Flour 1kg
30 г.
Preparation steps
01
Окремо нарізати дрібно цибулю і гриби.
02
Цибулю обсмажити на вершковому маслі (30 г.).
03
Додати гриби, посолити, поперчити, смажити протягом 30-35 хвилин.
04
Для приготування соусу розтопити вершкове масло (30 г.).
05
Додати борошно, злегка обсмажити.
06
Потім додати вершки і нагрівати до тих пір, поки соус не почне густіти.
07
У соус додати гриби. Перемішати і прибрати з вогню.
08
На дрібній тертці натерти сир.
09
Гриби з соусом викласти в кокотниці.
10
Зверху посипати сиром.
11
Запікати при температурі 180°C протягом 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)