
Фруктовий салат у вині
Ingredients for the recipe
Ingredients
Walnut
120 г
Pear
1 шт.
Lemon
1 шт.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
1 ст. л.
Freshme Orange Juice 0.5l
120 мл
Johnprince Apple 70+
1 шт.
Big Mango, pc
1 шт.
Litniy Med Honey 750g
1 ст. л.
Eco Ground Cinnamon
0,5 ч. л.
Eco Ground Nutmeg
2 г
Natkhnennya Cahors Dessert Wine 16% 1L
75 мл
Preparation steps
01
Обсмажити волоські горіхи і відкласти в сторону, щоб охололи (якщо не смажені).
02
Очистити яблуко, грушу і манго, нарізати кубиками і покласти в миску.
03
Вичавити зверху сік 1/2 лимона, перемішати і відкласти в сторону.
04
Зробити сироп: змішати в маленькій каструлі мед з бальзамічним оцтом і вином та поставити на повільний вогонь. Варити до консистенції сиропу. Додати сік і цедру половинки лимона. Помішувати, поки все не прогріється.
05
Залити сиропом фрукти і ретельно перемішати.
06
Посипати рештою цедри, мускатним горіхом і корицею.
07
Додати апельсиновий сік і рубані горіхи, ретельно перемішати.
08
Можна подавати в одній великій піалі або розділити на порції.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)