
Хрусткі вафлі
Все частіше в магазинах зустрічаються вафельниці і все частіше сім'ї купують собі таку корисну річ. Тому вашій увазі рецепт смачного хрусткого десерту, який люблять усі - дорослі і діти. Такі вафлі готувати можна більш тонкими або щільнішими, різноманітних форм. Для смаку можна додати кокосовий або мигдальний екстракт (або невелику частину пшеничного борошна замінити мигдалевим). Подавати цей десерт можна майже з будь-якими солодкими наповнювачами (як окремо, так і промастивши, «склеївши» вафлі): шоколадними, ванільними, фруктовими, сирними кремами. Можна подати з джемом або морозивом, поливши розтопленим шоколадом і посипавши горішками.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
250 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
250 г.
Homemade Butter
250 г.
Chicken Egg C0 1pc
5 шт.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
5 г.
Preparation steps
01
Збити яйця з цукром і ваніллю в густу пишну піну. Масло розтопити, додати до яєчної суміші і ще раз збити. Борошно просіяти і додати до тіста.
02
Вафельницю розігріти і вилити тісто. Випікати кілька хвилин до золотистого кольору. Подавати як гарячими, так і холодними.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)