
Простий бісквіт
Насправді бісквіт - це не найпростіша випічка. Якщо занадто збити яйця, збивати їх разом, виставити занадто високу температуру духовки або занадто рано дістати з духовки, то бісквіт у вас може вийти. Але якщо дотримуватися всіх нюансів приготування і враховувати вищевказані фактори, то все обов'язково вийде! А вже там ... Прикрашати і промащувати бісквіт можна майже чим завгодно. Він чудово підійде для більшої кількості бісквітних тортів. Можна також додати трохи какао, бурякового соку, куркуми та інших харчових нешкідливих барвників і у вас будуть яскраві, різнокольорові бісквіти.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Homemade Butter
50 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Preparation steps
01
Білки відокремити від жовтків. Окремо збити білки з частиною цукру і жовтки з цукром і розм'якшеним маслом до стану піни. Обережно їх з'єднати і перемішати. Просіяти борошно і додати до яєчної суміші. Довести тісто до однорідної консистенції.
02
Розігріти духовку до 180°C. Тісто вилити у форму (заповнити на 2/3) і поставити в духовку. Випікати бісквіт близько 40-50 хвилин. По закінченню часу дати бісквіту постояти близько 10 хвилин у духовці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)