
Ароматний свинячий язик
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pork Tongue
600 г.
Fresh Thyme 50g
2 г.
Bay Leaf
2 шт.
Homemade Butter
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Triuga Herbal Ayurvedic Oil Jasmine and Ginger Root 100ml
за смаком
Preparation steps
01
Свинячі язики вимити, помістити в киплячу воду, варити хвилин 5 і потім злити цю воду.
02
Помістити свинячі язики в нову чисту гарячу воду з лавровим листом, корнем імбиру, посолити воду і варити на середньому вогні 1,5 години.
03
Готові свинячі язики помістити в холодну воду на 1 хвилину, щоб було легше їх очистити від плівки.
04
Очищені язики нарізати на часточки завтовшки близько 5 мм.
05
Форму для запікання змастити вершковим або соняшниковим маслом і укласти в неї свинячі язики в кілька шарів один на інший, додати гілочки свіжого чебрецю. Зверху вкрити язики скибками вершкового масла і посипати сіллю. Помістити форму в духовку на 15 хвилин при 150°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)