
Курячий бульйон із водоростями норі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
1,5 кг
Celery Stalk
0,5 шт.
Young Onions
1 шт.
Carrots
1 шт.
Chumak Tomato Paste 25% 300g
1 ст. л.
Katana Dried Nori Seaweed for Sushi 10 Sheets
10 г.
Bay Leaf
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Kamis Black Pepper Pea Spices
5 шт.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно помити курку, залити двома літрами води, покласти в каструлю. До курки додати цибулину, моркву та стебло селери.
02
Потім довести воду в каструлі до кипіння, далі зменшити вогонь. Кинути в бульйон чорний перець, попередньо розкришивши його в ступці, лавровий лист, додати томатну пасту. Варити ще 15 хвилин, потім посолити за смаком і процідити.
03
Нарізати водорослі норі соломкою. Курячий бульйон подавати разом із водоростями.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)