
М'ясо запечене з сиром
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Bukovyny Vintage Smoked-boiled Pork Balyk Highest Grade
600 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Iberica Garlic Cloves 100g
2 шт.
Gouda Cheese 48%
150 г.
Preparation steps
01
Шматок м'яса промити в холодній воді, обсушити паперовими серветками, злегка посипати сіллю, перцем та натерти спеціями. Тонким ножем зробити неглибокі наколи по всьому шматку, всередину яких помістити тонко нарізані шматочки часнику.
02
Обгорнути м'ясо фольгою і запікати до готовності при 190°C°C приблизно 40 хвилин. Потім обережно розкрити фольгу і зробити приблизно 10 поперечних надрізів, не дорізаючи їх до кінця.
03
В кожен надріз вкласти по шматочку твердого сиру. Поставити м'ясо в духовку на кілька хвилин.
04
Як тільки твердий сир почне плавитися, а м'ясо підрум'яниться, дістати м'ясо. Підрізати шматочки до кінця і викласти разом із шматочками сиру, що розплавився. До м'яса можна подати свіжі овочі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)