
Оселедець під шубою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
4 шт.
Beetroot
2 шт.
Carrots
2 шт.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Charivniy Ptah Elite Quail Eggs 30pcs
3 шт.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Preparation steps
01
Промити і відварити картоплю, буряк і моркву в шкірці до готовності.
02
Рибу обробити та розділити на філе, видалити шкірку і кісточки, порізати дрібними кубиками.
03
Дно салатниці змочити водою.
04
Потім рівним шаром розкласти оселедець.
05
Очищену цибулину тонко накришити зверху риби.
06
Після цього шар покрити майонезом.
07
Відварену картоплю нарізати на маленькі квадратики і покришити наступним шаром.
08
Зверху зробити тонку майонезну сітку.
09
Моркву і буряк натерти на крупній терці окремо.
10
Далі по сітці розподілити натерту моркву.
11
Останній овочевий шар - буряк. Зверху полити майонезом.
12
По верху салату за бажанням накришити зварені яйця.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)