
Кускус із куркою
Нагадаємо, хто забув, і розповімо тим, хто не знав, що таке кускус. Це страва, яку роблять із крупи, вона ж, у свою чергу, має аналогічну назву. Це крупа магрібського або берберського походження. Найчастіше її подають з м'ясом та овочами. Тому наш рецепт також містить куряче м'ясо. Воно не важке для шлунку, тому його можна вживати і на вечерю, а також воно має й корисні властивості. Крім того, у страві достатня кількість овочів, які роблять її соковитою і не такою сухою. Тому до страви можна навіть не робити салат. А якщо ви ще поллєте її лимоном, то вона отримає незвичайний смак, який неможливо швидко забути і з чимось сплутати.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Thighs
6 шт.
Onion
1 шт.
Packaged Green Peppers
4 шт.
Pink Tomato in Packing
4 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Fine Life Couscous 800g
350 г.
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
1 шт.
Preparation steps
01
У глибокій каструлі обсмажити на оливковій олії курячі стегна до золотистої скоринки.
02
Вийняти курку з каструлі. Потім обсмажити дрібно порізану цибулю, те ж саме зробити з подрібненим болгарським перцем.
03
Обшпарити помідори, зняти шкірку і дрібно нарізати м'якоть. Додати в каструлю і теж обсмажити.
04
Кинути назад курку і трохи потушкувати все разом.
05
Додати кускус та перемішати. Закрити кришкою і залишити на 10 хвилин.
06
Готову страву приправити лимоном.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)