
Маринований молодий буряк
Молодий буряк – корисна і солодка овочева культура, яка дуже хороша в замаринованому вигляді. До того ж, піддаючись термічній обробці, коренеплід зберігає всі цінні вітаміни. Маринований буряк служить основою для приготування холодників (холодних літніх супів), овочевих салатів, вінегретів і закусок. Його можна вживати відразу після мариновки як прекрасне доповнення до м'ясної або рибної страви, а можна і довгий час зберігати в холодильнику. Кмітливі господині запасаються маринованим буряком на зиму, щоб і в холоди радувати домашніх корисною і смачною їжею. Ви належите до їх числа? Тоді разом насолоджуйтеся цією нехитрою дієтичною закускою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beetroot
1,5 кг
Vash Tsukor Sugar 10kg
300 г
Salt Egypt
за смаком
Runa Vinegar 9% 0.75l
300 мл
Preparation steps
01
Буряк вимити. Відрізати краї, залишивши невеликі хвостики. Закип'ятити в каструлі 2 л води з оцтом і цукром. Готувати до повного розчинення цукру. Покласти буряк і варити під кришкою на середньому вогні 1 год.
02
Шумівкою викласти буряк на тарілку і дати охолонути. Потім зняти шкірку. Якщо буряк великий, розрізати його вздовж на 3-4 частини, залишаючи хвостики. Маринад процідити і довести до кипіння.
03
Покласти очищений буряк в стерилізовані банки, залити маринадом, накрити і поставити в холодильник на зберігання.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)