
Капустяні котлети
Ingredients for the recipe
Ingredients
Milk 2.5% 900g
100 г.
White Cabbage
0,5 кг.
Packaged Semolina
2 ст. л.
Homemade Butter
50 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Cykoria Breadcrumbs 200g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Капусту нарізати тонкою соломкою.
02
Молоко вилити в каструлю, додати вершкове масло, покласти капусту і посолити.
03
Тушкувати капусту на маленькому вогні, поки вона не приготується.
04
В кінці додати тонкою цівкою манну крупу і ретельно перемішати. Варити ще 10 хвилин.
05
Потім масу потрібно остудити і додати яйце.
06
З капустяної маси зробити котлети, обмокнути спочатку в яйці, потім в сухарях.
07
Обсмажити з двох боків до золотистої скоринки.
08
Після цього котлети потрібно протушити декілька хвилин до повного приготування.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)