
Easter cake without yeast
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
300 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1 стакан
Homemade Butter
70 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Dobryk Baking Powder
1 ч.л.
Mriya Vanilla Sugar 10g
2 г.
Raisins
75 г.
Assorti Candied Fruits
50 г.
Preparation steps
01
Родзинки попередньо промити і висушити. Відокремити жовтки від білків. Жовтки розтерти з цукром до однорідної маси. Додати вершкове масло кімнатної температури і збити міксером до розчинення цукру.
02
Окремо в ємності перемішати борошно, ванілін і розпушувач. Отриману суміш додати до збитих жовтків з цукром і маслом. Збиваючи міксером перетворити масу в крихту. Додати молоко і добре перемішати.
03
У сухій, чистій ємності збити білки в пишну, круту піну, додати в тісто, обережно перемішати. Додати родзинки (цукати за бажанням) і знову перемішати.
04
У змащені вершковим маслом форми вилити тісто, залишаючи місце до краю, помістити в розігріту до 200°C духовку і випікати 50-60 хвилин. Готовність перевірити дерев'яною паличкою.
05
Коли паски охолонуть, змастити збитим з цукровою пудрою в міцну піну білком (1 білок, 100 г. цукрової пудри) і посипати кондитерською присипкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)