
Чайна ковбаска без коньяку
Рецепт чайної ковбаски без коньяку простий і приготування не вимагає багато часу, зате результат не може не радувати. Цей десерт оригінально виглядає і відсутність випічки є його перевагою. У процесі приготування чайної ковбаски знадобиться харчова плівка або фольга, які допоможуть додати шоколадній масі форму ковбаски. Можна не згортати приготовлену масу в ковбаску, а надати їй будь-яку форму, наприклад, розклавши в формочки з-під цукерок. Застиглу в холодильнику або морозилці ковбаску нарізати скибочками і подавати до чаю. Невеликі шматочки печива, додані в перемелене в блендері печиво, при розрізанні дадуть ефект "шматочків сала" у справжній ковбасі.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Zravo Galet Protracted Cookies
600 г.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
3 ст. л.
Homemade Butter
200 г.
Walnut
200 г.
Eco Ground Cinnamon
1 ст. л.
Litniy Med Honey 750g
6 ст. л.
Preparation steps
01
400 г печива пропустити через м'ясорубку або блендер.
02
200 г печива поламати невеликими шматочками.
03
Масло дрібно нарізати і розтопити на маленькому вогні, додати до нього какао і гарно перемішати. Влити все в подріблене печиво і швиденько перемішати.
04
Додати корицю, мед, горіхи (трішки їх подрібнити) і теж все перемішати.Можна додавати й улюблені спеції, горіхи, сухофрукти, цедру, сік цитрусових.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)