
Холодець "Яйця Фаберже"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
10 шт.
Dobryk Gelatin 15g
20 г.
Argal York Sandwich Ham
150 г.
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
200 г.
Packaged Green Peppers
2 шт.
Nasha Riaba Chilled Chicken Fillet for Chop ~500g
300 г.
Parsley 70g
20 г.
Preparation steps
01
З курячого супового набору зварити бульйон (бульйон посолити).
02
Желатин замочити в охолодженому бульйоні і залишити до набухання на 1-2 години. Набухший желатин поставити на плиту і нагрівати, поки желатин повністю не розчиниться (не доводити до кипіння).
03
Яйця вимити і витерти насухо. З тупого кінця яйця зробити невеликий отвір за допомогою ножа і розширити отвір до 1,5-2 см. Вміст яєць (білок і жовток) вилити і використовувати для приготування інших страв - в даному рецепті вони не знадобляться. Порожню яєчну шкарлупу добре промити в мильно-содовому розчині і ретельно прополоскати проточною водою. Підготовлену вимиту і просушену яєчну шкаралупу для зручності поставити у форму для яєць.
04
Шинку порізати кубиками. З кукурудзи злити рідину. Болгарський перець порізати кубиками (вийде красивіше, якщо взяти перці різних кольорів).
05
На дно порожньої яєчної шкаралупи покласти шматочки болгарського перцю і листочки зелені. Зверху покласти, чергуючи, шинку, кукурудзу, перець і листочки зелені - таким чином заповнити весь вільний простір яєчної шкаралупи до верху і залити бульйоном з розчиненим у ньому желатином.
06
Поставити яйця в прохолодне місце до застигання. Перед подачею до столу яйця очистити від шкаралупи (як звичайне варене яйце) і викласти холодець на блюдо.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)